Review; Catrice defining duo blush 030 Grapefruit shake

Catrice is toch wel mijn favoriete budget merk, de producten zijn fijn in gebruik en de prijs is ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee.
Naast nagellak ben ik ook een sucker voor blush, inmiddels is mijn blush stash dan ook al aardig gegroeid en steeds denk ik weer; je hebt genoeg, nu koop je niets meer.

 Een perfect duo: de hooggepigmenteerde Duo Blush bevat een semi-matte en een glanzende tint. De zijdeachtige, zachte textuur met zijn subtiele kleur en glanspigmenten is ideaal voor het benadrukken van je gezichtscontouren.

Grapefruit Shake is een roze duo blush en bevat een shimmer. Beide kleuren kun je los van elkaar gebruiken of in combinatie met elkaar.
Deze blush bevat 5 gram, wat ik zelf een redelijke hoeveelheid vind. Voor deze blush betaal je €3,49.
De verpakking is strak, simpel en doeltreffend. Je ziet direct welke blush je te pakken hebt, wat handig is wanneer je meerdere duo blushes van Catrice in je bezit hebt. De blush zelf heeft een erg leuk patroontje, al zal dit door het gebruik uiteindelijk wel vervagen.
De achterkant van de verpakking vertelt dat de blush dermatologisch getest is en geen olie bevat.

Op bovenstaande foto zie je de swatches van deze blush; De eerste swatch is de kleinste kleur uit de blush, deze bevat vooral veel shimmer en is erg licht aanwezig op de huid.
De middelste swatch zijn beide kleuren met elkaar geblend, dit geeft een subtiel kleurtje aan je wangen en bevat een lichte shimmer.
De laatste swatch is de grootste kleur uit de blush, deze is mat van zichzelf en erg goed op te bouwen.

De pigmentatie van de blush leek wat tegen te vallen, maar is erg goed op te bouwen. Beide kleuren vind ik in combinatie met elkaar erg mooi overkomen, dit is dan ook hoe ik de blush gebruik.
De blush blijft redelijk goed zitten, in het verloop van de dag vervaagt de blush iets, maar ‘savonds is deze nog wel subtiel aanwezig.

Advertenties

7 thoughts on “Review; Catrice defining duo blush 030 Grapefruit shake

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s