New in: Forever 21

Afgelopen Pasen had Forever 21 een hele leuke actie. De verzendkosten waren namelijk voor één dag gratis. Ik ben zelf heel gevoelig voor zulke acties en al snel had ik al een heel mandje vol spullen verzameld. Forever 21 heeft echt super leuke dingen. Ik ben echt blij dat er in Amsterdam ook een winkel komt. Ik heb me nog redelijk weten te beheersen en uiteindelijk heb ik 3 dingen gekocht.

Bovenstaande foto’s komen van de site van Forever 21. Op deze foto’s is het veel duidelijker te zien hoe de tops er precies uit zien. Vooral de linker is onmogelijk om anders goed te zien.

Ik vind vooral de koraal kleurige top echt super leuk. De achterkant maakt het speciaal en ik heb dan ook nog geen top die hierop lijkt. Ik weet de prijzen niet meer precies, maar ze waren in ieder geval niet duurder dan €12. Voor de hele bestelling heb ik namelijk €25 betaald.

De oorbellen vind ik ook super gaaf. Ze zijn wel wat groter dan ik had verwacht, maar niet te zwaar. Ze rekken m’n oorlellen niet uit.

De levering was weer super snel. Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling binnen. Ik ben echt blij dat Forever 21 een winkel gaat openen in Nederland. Bestellen op internet blijf ik toch lastig vinden met de maten en het is een fantastische winkel!

Advertenties

7 thoughts on “New in: Forever 21

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s