5 tips om je gekleurde Vans schoenen mooi te houden

5 tips om je gekleurde Vans schoenen mooi te houden

Bron foto
Vans is op dit moment ongeveer het hipste schoenenmerk dat er is. Een paar weken geleden liep iedereen nog op snowboots en Uggs, maar met het mooiere zien we steeds meer vans schoenen in het straatbeeld verschijnen. De heldere en frisse kleuren zijn opvallend, maar hoe houd je de schoenen zo mooi gekleurd? Hieronder staan 5 tips voor het schoonmaken van je Vans:

1 Schoenveters

Verwijder de schoenveters als die in je schoenen zitten. Je kan vaak beter nieuwe veters in je schoenen doen dan ze schoon maken. Mocht je de veters toch schoon willen maken laat ze dan een nachtje weken in een bakje met warm water en wasmiddel.

2 Tandenborstel
Schrap eventueel los vuil van de schoenen met behulp van een oude tandenborstel. Meng water en 1 theelepel wasmiddel in een beker of kom. Maak de tandenborstel vochtig in deze reinigingsoplossing en haal de kleine vlekjes weg.

3 Borstelen
Schrob vlekken met een vochtige borstel. Als je klaar bent met het leer of de stof, schrob dan de zolen met de borstel. Als je hardnekkige vlekken hebt dompel de borstel dan direct in wasmiddel of een bakje met soda. Hierdoor zullen hardnekkige vlekken beter weg gaan.

4 Schoensmeer
Laat de schoenen drogen. Als je leren schoenen hebt kan je vervolgens gebruik je schoensmeer of crème op de schoenen smeren. Voor stoffen schoenen zijn ook speciale schoenencrèmes die je op je vans kan smeren.

5 Drogen
Laat het smeersel als finishing touch inwerken. Als je merkt dat je vlekken hebt gemist als je schoenen droog zijn kun je stap 2 tot en met 4 nog 1 keer herhalen. Uiteindelijk zul je hiermee al je vlekken hebben verwijderd en zien jouw Vans er weer als nieuw uit!

Geschreven door Kim Vos voor beslist.nl

Advertenties

6 thoughts on “5 tips om je gekleurde Vans schoenen mooi te houden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s