NOTD: Catrice – Goldfinger

Een hele lange tijd heb ik geen goede goud in m’n stash gehad. Ik heb gewoon niks met de kleur en meestal vind ik de finish ook niet zo mooi. Voor kerst wilde ik heel erg graag goud met daaroverheen Party Hearty dragen. Dat leek me toen een hele mooie combinatie. Vandaar dat ik op zoektocht ging naar een goede goud. Ik had er eentje van Essence geprobeerd, maar die was het toch net niet. Uiteindelijk kwam ik bij deze van Catrice terecht. Volgens mij is deze nu nog steeds verkrijgbaar.
Goldfinger is een goudkleurig lakje dat in twee laagjes dekt. De droogtijd bij deze lak vond ik ook heel erg snel. Helaas vind ik de finish niet zo mooi. Hij heeft namelijk een metallic finish en daar houd ik gewoon niet zo van. Voor de rest is het wel een mooi lakje. Ik zal deze alleen dragen met daarover een glitter topcoat of een nail art. Zo op zichzelf vind ik het niet erg goed staan.

Advertenties

9 thoughts on “NOTD: Catrice – Goldfinger

  1. zowel goud als een metallic finish zijn neit echt mijn smaak. voor nail art of idd onder een glitter lijkt hij me wel erg leuk!

  2. Ik vind de kleur zo mooi! Ik hou zelf ook niet zo van die metallic finish, maar de kleur is wel echt schitterend (letterlijk en figuurlijk, haha).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s