NOTD; Did You ‘ear About Van Gogh?

Vanaf het eerste moment dat ik hoorde dat O.P.I met een holland collectie zou komen, wist ik dat ik hier hoe dan ook wat lakjes van aan mijn stash moest toevoegen.
Gelukkig dacht Tamara er hetzelfde over, en al in december wisten we dat we zodra deze collectie uitkwam een bestelling bij transdesign zouden plaatsen.

De laatste tijd heb ik een liefde gecreëerd voor nude kleurige lakken, voor mij eventjes geen blauw of roze meer, nude it is!
In eerste instantie had ik enkele andere lakken op mijn wishlist staan, maar Did You ‘ear About Van Gogh wist mij ervan te overtuigen om ‘m in mijn virtuele winkelmandje te stoppen.

Wat ben ik blij met deze lak! Ondanks dat de kleur vrij licht is, is de dekking geweldig! Slechts in twee laagjes is de lak volledig dekkend. Wel vond ik de substantie van de lak iets aan de dikke kant, maar dit is met een verdunner zo op te lossen en natuurlijk erg persoonlijk.
Ik ben goed te spreken over de kwaliteit van O.P.I lakken, deze houden het zo’n 3 a 4 werkdagen chipvrij uit op mijn nagels.

Advertenties

9 thoughts on “NOTD; Did You ‘ear About Van Gogh?

  1. mooi lakje!
    heb hier zelf erg over staan twijfelen. ik ben helemaal geen fan van n ude lakjes, maar deze vind ik toch wel erg mooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s