Trend Editie Circus Circus by Essence

Met de feestdagen op komst komt Essence deze maand met de circus circus trend editie.
Een tijdelijke collectie welke vooral veel glitter bevat, een betere maand voor deze trend editie had essence niet kunnen kiezen!

liquid eyeliner

De nieuwe liquid eyeliner in twee prachtige kleuren geeft een vlekkeloos resultaat. met de dunne applicator kun je de eyeliner bijzonder precies aanbrengen en je krijgt gegarandeerd een staande ovatie! verkrijgbaar in 01 it’s magic en 02 my sparkling acrobat.

                                                                                                                                                                                             

                                                       stay all day eyeshadow                                                     Je ogen blijven sensationeel stralen, en niet alleen in de schittering van het circuslicht: de bijzondere long-lasting en hooggepigmenteerde oogschaduw biedt intense kleuren voor elke gelegenheid! verkrijgbaar in 01 it’s magic, 02 raise the curtain for… en 03 my sparkling acrobat.

colour3nail polish

Bereid je voor op de sensatie van het jaar: de colour3nail polish is de kroon op elke voorstelling. het maakt niet uit of dat je ze individueel gebruikt of de één op de ander- deze nagellakken zorgen ervoor dat jij de hoofdact van de voorstelling bent! Verkrijgbaar in vier perfecte kleurcombinaties. 01 my sparkling acrobat, 02 don’t feed the tiger, 03 applause applause en 04 cotton candy.

Lip topper

Nee, het is geen googeltruc! de lip topper zit in een praktische tube en geeft elke lipstick of lipgloss glinsterende parelmoereffecten. breng een beetje op je vingers aan en dep dit op je lippen voor een echt wow-effect! verkrijgbaar in 01 it’s magic.

Highlighter powder
Het doek op voor deze perfecte teint! de subtiele highlighter poeder accentueert niet alleen je teint, maar is ook bijzonder geschikt als highlighter voor je ogen! fijne glinsterdeeltjes betoveren gezicht, hals en décolleté voor een prachtige finale in het circusarena! verkrijgbaar in 01 it’s magic.

Lip Lacquer
Abracadabra! deze lip lacquer geeft je lippen een onweerstaanbare en langdurige glans – zelfs zonder de hulp van magie! verkrijgbaar in twee fantastische kleuren, 01 applause, applause en 02 my glammy acrobat

Helaas is het parfum uit deze collectie niet in Nederland te verkrijgen. Erg jammer want ik vond het flesje er zo leuk uitzien!
Ik ben vooral benieuwd naar de nagellakjes uit deze collectie, en wanneer deze in de winkel ligt ga ik hier zeker eens naar kijken.
Waar zijn jullie benieuwd naar? 

Advertenties

11 thoughts on “Trend Editie Circus Circus by Essence

  1. Ik ben benieuwd naar de lakjes en de oogschaduw. Ik zal, denk ik, weer voor een teleurstelling staan.. Ik vrees dat de collectie hier in geen een kruidvat te vinden is. *bummer again*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s