Day 17: Glitter

Yay! Glitters! Ik houd van glitters op m’n nagels. Het staat zo vrolijk en feestelijk. Ik draag het alleen niet zo heel erg vaak. Misschien moet ik het toch maar wat vaker gaan dragen. Het lakje wat ik jullie vandaag laat zien is Blue addicted van Essence. Een van de nieuwe lakjes van Essence.
Het is een blauw glitter lakjes met verschillende glitter formaten en vormen en er zitten ook groene glitters. Ik ben echt verliefd op dit lakje! Ik vind hem zo prachtig. Glitter lakjes dekken vaak pas na een miljoen lagen. Blue addicted heeft hier geen last van. De glitters zitten namelijk in een blauwe basis. Met 2-3 laagjes is het lakje al volledig dekkend! Zelf breng ik graag een topcoat over glitterlakjes aan zodat ze glad aanvoelen.
Het enige wat ik zelf best lastig vond was om de glitters goed aan te brengen. Je krijgt namelijk al snel teveel van één soort op elkaar. Vooral op m’n wijs- en middelvinger vind ik het niet zo heel erg mooi staan.
Dit lakje heb ik verwijderd met de french nail tip remover van Essence en dat ging eigenlijk prima. Vooral de kleinere glitters gingen erg snel en goed weg. De grotere bleven wel zitten zodat ik op een gegeven moment naakte nagels had met alleen nog glitters erop. De laatste glitters heb ik er dan ook maar gewoon afgekrabd.

Advertenties

19 thoughts on “Day 17: Glitter

  1. Heel mooi lakje! Ik hou ook van glitters, alleen jammer dat ze meestal wat lastig te verwijderen zijn, maar gelukkig zijn er truukjes voor.

  2. Mooi die lijkt heel erg op zo’n ander lakje van een veel te duur merk haha, weet zo ff niet hoe die heet.
    Dus mooi dat er nu een Essence versie van is πŸ˜€

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s