Day 16: Tribal Print

Om heel eerlijk te zijn zag ik een beetje op tegen deze 16e dag van de challenge.
Ik wist eigenlijk niet zo goed wat er met tribal print bedoeld werd, google vertelde mij dat dit een herhaling van patroontjes op de nagels was.
Nu ben ik niet zo heel goed in nailart uit de losse hand, omdat ik simpel weg geen vaste hand heb.
Ik zocht wat rond op youtube naar tutorials, stuitte op deze en ging aan de slag.
Uiteindelijk is mijn variant toch iets anders geworden dan de tribal print uit de tutorial, maar ik ben er best tevreden over.

Ik gebruikte ASHley van Catrice als de basis voor deze tribal print, vervolgens lakte ik in het midden van mijn nagels 1 laagje Berlin Story van Essence, met een witte striper trok ik witte strepen langs het zwart.
Met een roze striper tekende ik driehoekjes in het zwart, met behulp van een dottingtool zette ik witte stippen tussen de driehoekjes in.
Ik vond het geheel nog niet helemaal af, en besloot om met een paarse striper nog een lijn naast de witte lijn te zetten.
Uiteindelijk vond ik het erg leuk om deze nailart te maken, ik zag er erg tegen op maar tijdens het nailarten vond ik het steeds leuker worden. Ik ben dan ook best trots op mijn tribal nails.

Advertenties

19 thoughts on “Day 16: Tribal Print

  1. Erg leuk gedaan hoor! Ik heb ook niet zoveel trek in deze dag. Ik heb Google ook al afgezocht en heb al wat dingen gezien die ik eventueel wel kan namaken. Ik heb ook niet zo’n vaste hand en daarbij ben ik wel ‘Pietje precies’..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s