Tag: wat heb je liever deel 2

Een paar dagen geleden zagen jullie al wat heb je liever deel 1 verschijnen. De vragen waren echt briljant en grappig om te beantwoorden. Nu is er een deel 2 te voorschijn gekomen. Door de lieve Joyce van Prettybrilliant zijn we getagd met het tweede deel. Ben je benieuwd of ik straks door het leven ga met zwarte lipstick of zonder wimpers? Lees dan verder

Nooit meer foundation of nooit meer mascara dragen?
Afgelopen zomer heb ik eigenlijk amper foundation gedragen. Van nature heb ik al een vrij egaal gezicht. Alleen ben ik ook gezegend met enorme wallen. Voor m’n wallen is het wel fijn om foundation te dragen. Als ik even een boodschapje moet doen verlaat ik ook zo het huis zonder foundation, maar mascara moet ik gewoon dragen. Ik heb van mezelf vrij donkere wimpers en ze zijn ook redelijk lang. Toch ziet het er met mascara veel beter uit en ik kan dan ook niet zonder m’n geliefde mascara.

Als je de rest van leven nog maar twee make-up producten mag gebruiken, welke zijn dit dan?
Sowieso mascara! Zoals we bij de vorige vraag al hebben vastgesteld ben ik verslaafd aan m’n mascara en zou ik echt niet zonder kunnen! Verder ben ik de laatste tijd geobsedeerd met blush. Ik ben van mezelf nogal bleek en een blush laat je net wat gezonder lijken. Voor de rest gebruik ik ook eerlijk gezegd weinig make-up. Ik draag meestal foundation, poeder, mascara en blush.

Bron

Alleen nog maar grijze of neonroze nagellak dragen?
Lastig lastig. Ik vind grijze en neonroze nagellak allebei echt geweldig. In de winter ben ik meer van de grijze nagellak en in de zomer kan m’n nagellak niet fel genoeg zijn. Ik ga dan toch maar voor neonroze nagellak. In de winter kan je dan misschien nog een beetje opgevrolijkt worden door je nagellak kleur.

Alleen nog maar limited edition producten kopen of kies je voor producten uit het vaste assortiment?
Ik zal een geheimpje verklappen. Ik ben echt gek op kerst. De sfeer, muziek en films maakt het echt een geweldige tijd van het jaar. Nou komen de grote nagellakmerken altijd met een geweldige LE voor kerst. De lakken vind ik meestal super mooi en ook nu weer kan ik niet wachten tot ze uit komen. Toch ga ik maar voor het vaste assortiment. Daar zitten nou eenmaal meer producten in en je hoeft niet te wachten tot ze uitkomen.

De hele dag zwarte lipstick of hele kleurrijke oogschaduw dragen?
Kleurrijke oogschaduw. Zwarte lipstick vind ik echt verschrikkelijk!

Dikke, borstelige wenkbrauwen die je niet mag epileren of tacky, dunne, getekende lijntjes?
 Ik ben jarenlang door het leven gegaan met dikke wenkbrauwen. Wist ik veel dat je je wenkbrauwen kon epileren en ze zo een mooie vorm kon geven. Getekende wenkbrauwen vind ik echt verschrikkelijk, geef mij dan maar dikke borstelige wenkbrauwen.

Liever geen wimpers meer of een gezicht vol met puistjes?
Ik vind deze vragen veel lastiger dan deel 1. Over deze zit ik ook weer heel erg te twijfelen. Er is voor allebei wel wat te zeggen. M’n neefje had een keer al z’n wimpers eruit getrokken en het stond niet geweldig mooi, maar ook niet verschrikkelijk. Puistjes vind ik echt verschrikkelijk, dus ik ga maar voor geen wimpers.

Alleen nog maar Action make-up kopen of de rest van je leven Dior make-up aanschaffen?
Ouch, Dior zal wel zorgen voor een gat in m’n portemonee. De Action heeft ook niet verschrikkelijk veel make-up in de collectie zitten. Aangezien ik zelf niet zo heel veel make-up gebruik, ga ik dan maar voor Dior. Ze hebben meer keuze en je kan best lang met de producten doen, zodat je niet compleet blut word.

Alleen nog maar zwarte make-up dragen – denk aan: Zwarte lipstick, panda ogen – of à la Barbie door het leven gaan – met roze oogschaduw, lipjes en blush?
En weer vind ik het heel lastig. Ik ben geen gothic maar ook totaal geen Barbie persoon. Ik ben wel een beetje huiverig voor zwarte lipstick, wat dat betreft denk ik dat roze me veel beter staat. Ik ga maar voor de veilige keuze, dus voor de Barbie look.

De rest van je leven alleen nog maar afgekloven nagels of enorm lange nagels van 5 centimeter?
Nagels van 5 centimeter zouden bij mij nooit lang overleven. Op een gegeven moment moet het wel afscheuren. Zelf word ik er ook een beetje gek van als m’n nagels te lang zijn. Ook vind ik 5 cm nagels echt verschrikkelijk staan, een beetje hekserig ofzo. Nee, geef mij dan maar stompjes. Dan kan je tenminste nog wat met je handen doen.

Zo dat waren de vragen alweer. Ik vond ze dit keer echt veel lastiger dan deel 1. Bij heel veel wilde ik gewoon allebei de opties of geen. Toch heb ik een keuze gemaakt, hoe lastig het dan ook was. Ik vind dit zelf echt een enorme gave tag! Het laat je hersenen een beetje kraken. Het is maar goed dat je meer keuze hebt in t dagelijks leven. Als je je geroepen voelt om deze leuke tag te beantwoorden, mag dat van mij zeker! Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden.

Bron foto’s

Advertenties

13 thoughts on “Tag: wat heb je liever deel 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s