Tag: What’s in your bag?

Een tijdje geleden ontvingen we deze tag van Diana, heel erg bedankt hiervoor! Ik vind dit een erg leuke tag en besloot hem daarom te doen. De bedoeling is dat ik laat zien hoe m’n tas eruit ziet en wat erin zit. Dat is natuurlijk snel gedaan! Toevallig heb ik net een nieuwe tas gekocht. M’n oude tas begon veel slijtplekken te krijgen en zag er eigenlijk gewoon niet meer uit. M’n nieuwe tas is redelijk groot, maar ik wil hem ook gebruiken voor school, dus dan is het wel nodig.


De tas is zwart en heeft een kleine hendels en een grote, wat ik persoonlijk erg handig is. De tas komt van de Invito. Nu even kijken naar de inhoud!


Allereerst heb ik natuurlijk altijd m’n portemonee, sleutels en mobiel mee. ÉÊn keer in de zoveel tijd vergeet ik m’n portemonee en dat is zeer vervelend als de conducteur voor je neus staat. Ook luister ik eigenlijk altijd muziek en daarom heb ik ook bijna altijd m’n mp3 mee.


Als nagellak fan moet je natuurlijk wel je nagels goed verzorgen. Daarom heb ik altijd lemony flutter, hand creme en een vijl mee voor het geval dat.


Als laatst heb ik nog een waterflesje, zonnebril, boek en een evian spray mee. De evian spray zit er nog in van Spanje. Daar was de spray echt heerlijk om eventjes mee af te koelen. Helaas heb ik hem hier in Nederland nog niet nodig gehad (zon, waar ben je?!).

Aangezien ik niet weet wie deze tag al heeft gehad of niet heb ik besloten om niemand te taggen. Als je de tag over wil nemen mag dat! Ik ben erg benieuwd naar de inhoud van je tas.

Vandaag is de laatste dag dat je mee kan doen met de winactie! Doe jij al mee?

Advertenties

23 thoughts on “Tag: What’s in your bag?

  • Haha meestal liggen er ook een aantal bonnetje en dergelijke in, maar ik doe m’n best om niet al te veel mee te sjouwen

 1. jouw portomonnee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  wat een sgatje!!<3
  zo lief dat strikje en dan die rafeltjes wat een super cute portomonnee heb jij !
  verder een erg leuke tag!
  xx

  • Ik heb de portemonee 1,5 jaar bij de six gekocht, dus ik denk dat ie niet meer te koop is, maar je kan even gaan kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s