City trip Dusseldorf

Op vele blogs lazen wij enthousiaste artikelen over merken als p2 en kiko.
Nu schijnt het zo te zijn dat de kiko een waar walhalla moet zijn voor echte beautyliefhebbers.
P2 is een budget merk, vergelijkbaar met Catrice en Essence en alleen te verkijgen bij de DM.

Nu is het inmiddels wel algemeen bekend dat wij een lichtelijke verslaving hebben wat betreft nagellak. Onze stash kende welgeteld geen enkel lakje van p2.
Wij zijn “echte gooische meisjes”, wat dus betekend dat wij helaas niet heel dicht bij de Duitse grens wonen. Hierdoor zul je in onze stash dus ook geen kiko of p2 tegenkomen.
Maar… Hier komt zeer binnenkort verandering in! Na alle enthousiaste verhalen van medebloggers over tripjes richting de DM en kiko besloten wij dat het tijd was voor een stedentrip richting Duitsland!!

Over precies een week, op woensdag 27 juli, zullen wij ‘smorgens vroeg in de trein stappen om zo rond het middag uur in Duitsland te arriveren.
Omdat het toch wel een eindje treinen is, werd besloten om er maar gelijk een hotel bij te boeken.

Volgens de beschrijving ligt dit hotel zeer centraal op 400 meter van het treinstation en de winkelboulevard Königsallee.
Nu zegt dit laatste mij absoluut niets, en dat brengt ons direct bij het volgende punt, wij hebben jullie hulp nodig!

Wat zijn de absolute aanraders om naar toe te gaan?
Alle tips en ideeën zijn welkom, dus brand los in de comments!

Mocht er iemand zijn die graag iets zou willen hebben van de kiko of het merk p2, laat het ons weten in de comments. Misschien kunnen we iets voor jullie meenemen!

Advertenties

15 thoughts on “City trip Dusseldorf

 1. Ik ben er zelf nog nooit geweest ,dus ik kan jullie helaas geen tips geven. Het lijkt mij wel een keer ontzettend leuk om daar na toe te gaan, ik wens jullie ook heel erg veel plezier 😀

 2. ik heb geen echte tips…
  ik heb zelf wel een xl nagelgrow spul ofzo en xl nail! hardner
  ik vind ze wel erg fijn maar aangezien ik zo naar duitsland kan fietsen hoef je niks mee te nemen 😉
  xx

 3. Oeh nice! Ik ben er alleen geweest toen ik rond de 10 jaar oud was, dus ik kan het me niet meer zo goed herinneren. Maar heel veel plezier, en lekker beautyshoppen he! Haha 😀

 4. De Köningsallee is een beetje de PC Hooft van Düsseldorf! 🙂 Je vindt je weg vanzelf wel, als ze baked blushes hebben bij Kiko mogen jullie me blij maken. De Starbucks mag je niet overslaan!

 5. Super leuk! Ik ben er ook wel eens geweest maar heb echt een heel slecht geheugen wat betreft vakanties en tripjes (tot een jaar geleden haha, heel gek ><). Ik kan je dus helaas geen tips geven. Maar ik hoop dat je het heel leuk hebt! 😀 Have fun

 6. Ik woon net aan de grens van Duitsland en mijn ouders doen er regelmatig boodschappen;P Bij de Real heb je ook make up, enz.. het is een heelgroot winkel met eten, kleren, make up en alles. Of ze dat in dusseldorf hebben weet ik niet.. Wij gaan altijd naar oberhausen(centro)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s