Viis.ee

De nagellakjes van Nfu Oh zijn beroemd in de nagellakwereld. Na maanden swatches te hebben bekeken, wilde ik heel graag een aantal lakjes hebben! Ik had er alles voor over, zelfs het feit dat de lakjes iets duurder zijn dan wat ik normaal bereid ben om uit te geven hield me niet tegen (Is dat een teken van verslaving?)

Gelukkig zijn er ook andere dames die de Nfu oh lakjes niet konden weerstaan. Na wat onderzoek te hebben gedaan, bleek dat viis.ee het goedkoopst zou zijn. Viis is een winkel in Estland, die ook een webshop heeft. Op de site aangekomen stonden er een aantal landen waarnaar toe verzonden zou worden. Nederland stond hier echter niet tussen. Ook was het onduidelijk of je met paypal kon betalen of niet. Daarom heb ik even een mailtje gestuurd. De volgende dag had  ik meteen antwoord, dus ze hebben goede service! In het mailtje stond dat ze gewoon naar Nederland verzenden en dat je met paypal kan betalen. Dus alhoewel dit niet duidelijk op de site staat, kan je gewoon met paypal betalen en verzenden ze naar Nederland! Goed nieuws voor ons dus. Ook stond in het mailtje dat je bij het uitchecken van je nagellakjes kon zien hoeveel de verzendkosten zijn en kan je het dan nog annuleren.

Volgens mij zijn de verzendkosten standaard. Wij hebben voor 6 lakjes 6,15 euro verzendkosten moeten betalen. De holografische lakken kosten 8,50 euro en de flakies kosten 7,50 euro. Het verzenden was super snel. Ik kreeg maandag een mailtje dat ze het verstuurd hadden en donderdag kon ik het pakketje al in ontvangst nemen. Ze hadden alles netjes verpakt en alle flesjes zijn heel aangekomen.

Conclusie; Ik vind viis.ee echt een hele fijne webshop. Ze reageren snel op mailtjes, versturen snel en de verzendkosten vallen ook reuze mee. Ik denk dat ik hier zeker nog een bestelling ga plaatsen!

Advertenties

3 thoughts on “Viis.ee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s