Crackle

Jullie zullen allemaal wel bekend zijn met de trend van dit moment, crackle nagellak. Toen we in Londen waren heb ik van Barry m een zwarte crackle nagellak gekocht. Deze koste 3,99 pond. Zelf vind ik het een leuk effect en super makkelijk om te krijgen. Ik heb hem dan ook al best vaak opgehad en over verschillende kleuren.

Hier heb ik crackle over Ruby Pumps van China Glaze. Dit vind ik zelf de minste combinatie. Ik vind persoonlijk het rode net wat te donker, zodat het allemaal wat te donker word. De crackle is niet heel erg goed te onderscheiden.

Het basislakje is Lemon Icecream van Barry m. Deze combinatie vind ik echt heel erg leuk. Ik houd niet zo heel erg van gele nagellak en ik zou het denk ik nooit alleen dragen, maar met crackle erover heen vind ik het wel super leuk.

Dit is Just Married van Catrice met daarover heen de crackle. Ook deze lichte kleur heeft veel contrast met de crackle en hierdoor zijn ze allebei goed te zien. Ik heb al veel vragen gekregen over hoe ik dit effect nou precies voor elkaar heb gekregen en mensen vonden het toch wel heel erg speciaal.

Mijn conclusie is dat ik crackle het leukste vind over een lichte kleur nagellak. Dan is het het beste te zien. Ook vind ik crackle super handig! Ik was eigenlijk helemaal niet van plan om over Just Married crackle te doen, maar zelfs met de fantastische topcoat wist ik het voor elkaar te krijgen om m’n nagels te verpesten. Dit gebeurde om 11 uur s avonds en de volgende dag moest ik om 6 uur op. Er was dus geen tijd om m’n nagels weer helemaal opnieuw te lakken. Ik smeerde crackle eroverheen, dat binnen 5 minuten droog was en er was niks meer van te zien :). Dat is nou echt ideaal!

Wat vinden jullie van crackle? Welke kleuren vinden jullie leuk onder crackle?

Advertenties

6 thoughts on “Crackle

  1. Pingback: NOTD: Lemon Ice Cream « a1001addictions

  2. Pingback: Tamara’s stash deel 3 « a1001addictions

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s