Lush shoplog

Sinds ik in Londen in aanraking ben gekomen met mijn eerste producten van lush, is het hek van de dam.
Lush werkt als chocola, als je er eenmaal aan begint kan je er geen genoeg meer van krijgen.

Zo kwam het dat ik op een zondag middag mijn vriendje mee de lush winkel insleurde.
Ik ging hierheen met het doel om alleen een emotibomb en een lipscrub te kopen… De emotibomb voor mijzelf en de lipscrub voor Tamara.
Dit is het resultaat;

Ietsjes meer dus dan alleen de emotibomb en de lipscrub..
Helaas was de lipscrub die Tamara wilde uitverkocht, dit betekend dus dat er binnenkort misschien wel eens teruggekeerd zal moeten worden naar de Lush, met alle gevolgen van dien.

Wat kocht ik bij de lush;
*It’s raining man douchegel
*Up you gets emotibomb (Staat niet op de foto,, sorry ik kon mij niet bedwingen en gebruikte hem voor ik een foto maakte).
*Sex in the shower emotibomb
*Jungle conditioner bar.

Wat zegt Lush over deze producten;
*It’s raining man douchegel;
Deze douchegel maakt ons volkomen gelukkig, want hij heeft de geur van onze heerlijke zeep Honey I Washed The Kids zeep. Dus voel je je een beetje bleeeh… Ga dank lekker douchen met It’s Raining Men, je doet spontaan een discodansje onder de douche!

*Up you gets emotibomb;
Volgens ons zijn er maar weinig mensen die ’s ochtends fris en fruitig hun bedje uit springen. Voor alle anderen is er nu deze frisse vriend, met limoen, citroen en grapefruit. Aroma therapie voor onder de douche! Leg de Emotibomb op de bodem van je douchecabine zodat de warme stralen van de douche de Emotibomb raken. En geniet van de heerlijke dampen!

*Sex in the shower emotibomb;
Het is veeeeel beter voor het milieu om je douche met een ander te delen. Wees gul en deel de sensuele geuren van geranium, gember, roos en ylang ylang met die ene speciale ander? Aroma therapie voor onder de douche! Leg de Emotibomb op de bodem van je douchecabine zodat de warme stralen van de douche de Emotibomb raken. En geniet van de heerlijke dampen!

*Jungle conditioner bar;
Jungle heet Jungle om twee redenen. Ten eerste bevat het de soorten exotisch fruit en cacaoboter die mensen verwachten te vinden in de jungle. Mensen die er nooit geweest zijn dan, want degene die er wel waren weet dat je die er niet vindt, je vindt er muggen en veel takkenbossen. Maar goed, het heeft inderdaad een tropisch tintje. Ten tweede omdat we de jungle in je haren ontrafelen. Om het beste resultaat uit je Jungle Bar te krijgen, is het belangrijk dat zowel je haren als de conditioner nat zijn. Hierdoor smelt de cacaoboter, die je vervolgens op je haren gebruikt. Langs je haren strijken, niet wrijven. Uitspoelen, en weg klitten!

Willen jullie een review zien van een van deze producten?

Advertenties

2 thoughts on “Lush shoplog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s