Kruidvat haul

Het was weer eens hoog tijd voor een bezoekje aan de Kruidvat. Vooral nu er een aantal lakjes van Catrice uit de collectie gaan. Koopjes zijn altijd leuk natuurlijk! Ook naar de nieuwe LE was ik erg benieuwd.

Uiteindelijk belandde ik dus bij de kassa met een behoorlijke verzameling aan lakjes. Ik heb er in totaal 7 gekocht en 1 image plate van Essence.

Voor Carola heb ik van de LE van Catrice Walk in the woods en Lavender Breeze meegenomen. Ook wilde ze graag de witte stempellak van Essence proberen.

Voor mezelf heb ik ook Lavender Breeze meegekocht en dan nog drie lakjes van Catrice die in de uitverkoop waren. Dit zijn It blue my mind, Clayton, my hero en Poison me, poison you. Gewoonlijk ben ik niet zo’n fan van bruine en paarse nagellak. Vooral paars draag ik nooit. Ik heb deze lakjes toch maar meegenomen voor mijn moeder. En wie weet vind ik paars over een aantal maanden ineens super mooi! Ik heb ook nog een image plate van Essence gekocht met dierenprintjes erop. De plate zag er leuk uit en ik ben benieuwd of ze net zo goed werken als die van konad.

Advertenties

4 thoughts on “Kruidvat haul

  1. Mooie aankopen! Ik wil ook nog de nieuwe nagellakjes van de collectie van Catrice. Helaas verkopen ze niet bij de Kruidvat bij mij in de buurt.
    Heel veel plezier met de aankopen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s